Voorgerechten
TARTAAR VAN GEPEKELDE EN KOUD GEROOKTE MAKREELFILET
Gerookte knolselderij-salade, gefrituurde witte ui ringen, witlof hartjes en kerrie mayonaise 13,50
VITELLO A LA LYF’S
Huisgemaakt kalfsrosbief, met mayonaise van “Ortiz” sardientjes,
geserveerd met Parmezaan krokantjes, kroketje van gedroogde tomaat, risotto en basilicum 13,75
“PRIUWERIJ”
Tartaar van rund, gerookte eend en -lever, bloody mary oester, ossenstaartbouillon,
makreeltartaar, Vitello “tonato”, huisgerookte zalm 15,50
HARTIGE “TOM-POES” MET AUBERGINEKAVIAAR EN “HANGOP“ VAN TOMAAT
Piccalilly-mayonaise, bietensla en gepofte knoflook papier 13,25
(vegetarisch)
TARTAAR VAN BLACK ANGUS RUND
Zelf mengen op traditionele wijze, groene salade en een gebonden dressing 13,50
VERSE OESTERS KOUD
Half dozijn, koud geserveerd op ijs met citroen, sjalotjes en sushi-azijn 18,00
(eventueel ook warm geserveerd met spinazie en vadouvan-sabayon)
HALVE CANADESE KREEFT KOUD GESERVEERD
Romeinse sla, gebonden dressing en komkommer met huisgemaakte mayonaise
( ook warm geserveerd naturel of gegratineerd) 18,75
(Ook hele kreeft als hoofdgerecht te bestellen) 35,50
COQUILLES IN SERRANOHAM GEROLD
Mousseline van zoete aardappel, rucola, gedroogde tomaat, groene asperge en saus van verse gember 14,75
OSSENSTAARTBOUILLON DUBBELGETROKKEN MET LAPSANG SOUCHONG THEE
Garnituur van ossentong, bos ui en topping van sereh 7,75