Lyf's   
restaurant
Menu

                   

TERRINE BIOLOGISCHE ZALM
Strandkrab | Meloen | Geitenyoghurt | Langoustine | Yuzu | Oost-Indische waterkers
***
STEAK TARTARE
Parmezaanse kaas | Zwarte knoflook | Zure bom |  Rammenas | Nori | Brioche   
 ***
WINTERBLOEM
Aardpeer | Augurk | Schorseneer |  | Rode biet | Kerrie | Bloemkool    
 ***
OSSENSTAART BOUILLON
Pastinaak  |  Bosui | Madeleine | Blaarkop  
   ***
SKREI
Zolderspek | Koningsboleet | Schorseneer  | Engelenhaar | Topinamboer  
***
GESAUTEERDE EENDENBORST
Rode biet  | Truffel  | Gerookte eidooier | Rendang | Peccorino | Aubergine   
***
ASSORTIMENT VAN BIOLOGISCHE KAASSOORTEN
Roggeknar | Confituur 
***
KOKOS & HONING
 Gegrilde ananas | Hang op  | Suikerbrood | Passievrucht  | champagne  | Drop

 
 
3 gangen  43,-  Zalm  Eendenborst  Kokos en Honing
4 gangen  50,-  Tartaar  Skrei  Eendenborst  Kokos en Honing
5 gangen  60,-  Zalm  Tartaar  Skrei  Eendenborst  Kokos en Honing
6 gangen  70,-  Tartaar  Zalm Bouillon  Skrei  Eendenborst  Kokos en Honing
7 gangen  80,-  Tartaar  Zalm  Bouillon  Skrei  Eendenborst Kaas  Kokos en Honing
8 gangen  90,-  Tartaar  Zalm  Winterbloem Bouillon  Skrei  Eendenborst  Kokos en Honing

 

 

Wijnarrangement
3 glazen 22,50
4 glazen 30,00
5 glazen 37,50
6 glazen 45,00
7 glazen 52,50
8 glazen 60,00

Geachte Gast,

Wij zijn doorlopend bezig met het verfijnen en verbeteren van onze menu- en wijnkaart, waarbij het biologische en ecologische aspect natuurlijk niet wordt vergeten. Ongeveer 75% van de leveranciers voor onze spijs- en wijnkaart werkt volledig biologisch en/of biodynamisch en dat is toch wel het vermelden waard.

Lekker “Ite” en genieten namens het culinaire team,

Martijn, Moniek en medewerkers.

Contact

Lyf's
Hoofdstraat 73
9244 CM Beetsterzwaag

Telefoon: [0512] 38 55 38
E-mail: info@lyfs.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag
van 12.00 uur tot 22:00 uur